BVP vidusskola

Vispārējā izglītība

Profesionālā izglītība

Mācību prakse ēdienu gatavošanas tehnoloģijas pamatos

8 1 SN200552      Izglītības programmu „Ēdināšanas pakalpojumi” un „Viesnīcu pakalpojumi” audzēkņi septembrī mācību prakšu laikā labiekārtotajā un modernizētajā ēdienu gatavošanas mācību virtuvē skolotāju Anitas Jakubānes un Ērikas Naglinskas vadībā gatavoja dažādus gardumus, lai papriecētu gan ābolu ievārījuma degustētājus, gan Miķeļdienas gadatirgus apmeklētājus.

      Ievārījumi tika gatavoti no vienas šķirnes āboliem ar dažāda veida cukuru. Degustēt nāca Bebrenes Profesionālās vidusskolas skolotāji un darbinieki. Lai Miķeļdienas gadatirgū Bebrenē pircējiem piedāvātu garšīgu produkciju, audzēkņi savlaicīgi cepa pīrādziņus, tortes, cepumus un kūciņas, gatavoja „ezīšus”, „groziņus” un „sēnes”. Apmierināti bija gan pārdevēji, gan pircēji, gan degustētāji.

8 2  SN200221

8 3 SN200217

8 4 SN200219

8 5 SN200214

8 6 SN200220

8 7 SN200430

8 8 SN200434

8 9 SN200448

8 10 SN200556

8 11 SN200428

8 12 SN200438

8 13 SN200439

8 14 SN200441

8 15 SN200442

8 16 SN200509

8 17 SN200505

8 18 SN200503

8 19 SN200560

8 20 SN200557

8 21 SN200561

8 22 SN200565